Какво е важно да знаете преди да започнете работа с дизайнер?

Тъй като услугите на интериорния дизайнер все още не са много популярни в България, ще се опитаме да Ви убедим, че те са незаменими за постигане на ефектно и комфортно обзавеждане на жилище, заведение, хотел или магазин.

vase-170Какво можете да получите от интериорния дизайнер, което сами не можете да постигнете с визията на Вашето жилище?
Интериорният дизайнер притежава умения, знания и усет, които му помагат да изпълни точно вижданията на клиента за даденото помещение. Той може да постигне най-добри резултати при съчетаването на цветове, материали и мебели в реални размери на разумни цени.

Чрез специализираните програми за интериорен дизайн, дизайнерът може да изпълни няколко реалистични проекта на дадено помещение, от които клиентът да избере опцията, която отговаря в най-пълна степен на неговото виждане.

1186221_10151924212617268_1651511823_n

Визуализациите дават най-ясна представа как точно би изглеждало дадено помещение след ремонта и обзавеждането. Те разкриват взаимодействието между реалните цветове, форми и елементи на интериора. Това може да се постигне единствено със специализиран софтуер за вътрешен дизайн.

Пълната визуализация на Вашите желания, може да Ви накара да преосмислите някои неща от интериора, на които сте държали да присъстват- например тази оранжева ваза изобщо не стои толкова добре до червения диван и розовия килим, колкото сте си го представяли. Даже стои ужасяващо!

Интериорният дизайнер има отлични познания за видовете мебели и може да даде най-добри съвети кои мебели са подходящи за дадено помещение, както от къде могат да се набавят качествени мебели на добри цени.

Освен професионални знания в областта на интериора дизайнерът притежава и много добри организационни умения.
designer-image
Той може да ръководи изпълнението на целия проект, да контролира подизпълнителите и да следи стриктно да няма отклонение от одобрения дизайн. Качественият контрол на работата е гаранция за получаване на отличен краен резултат. Така клиентът ще получи домът на мечтите си.

Освен всички изброени плюсове на работата с интериорен дизайн има един, който наистина е доминиращ. Всеки добър дизайнер има много познати в мебелния, строителния и текстилния бизнес. Това гарантира, че клиентът ще получи най-доброто качеството за цената, която е определил за даден продукт или услуга.

VRayPhysicalCamera04

Конкуренцията в тези браншове е много засилена и от това може да спечели само клиентът. Интериорният дизайнер ще се погрижи неговият клиент да остане напълно удовлетворен от работата с него.

Вече сте наясно какво бихте спечелили, ако работите с нас. Позволете ни да превърнем Вашите мечти в реалност!

Абонамент

Абонирайте се, за да получавате специални предложения и друга полезна информация.

Нашите проекти

Fine Design : Добре дошли !

Вход в системата

Изгубена парола