Пакет Online

Разработихме този пакет за хора, които живеят в чужбина или просто са много заети и не могат да отделят време за посещение на нашето ателие. Чрез онлайн дизайна Вие получавате Вашия мечтан интериор без да е нужно да напускате дома или офиса си. Всичко, което е нужно да имате е компютър, интернет и идеи, които ние ще се постараем да превърнем в реалност.

Ако живеете в чужбина и искате да използвате услугите на български интериорен дизайнер за обзавеждане на помещенията Ви, а не Ви се пътува до България, е нужно само да попълните нашата форма за комуникация с клиенти. Онлайн дизайнът е подходящ и за хора, които искат да се възползват от услугите на професионален дизайнер, но не разполагат с такъв в тяхното населено място, а нямат време да пътуват до София. Всичко това вече е лесно преодолимо.

Всеки клиент има индивидуална страница, където се създава неговият проект. Той може да следи процеса по всяко време, да задава въпроси и да прави промени. Нашите дизайнери са винаги на разположение и с тях клиентът се свързва по имейл, skype или директно чрез сайта.

Чрез Online пакета Вие буквално ще наблюдавате как се изгражда Вашият проект и по всяко време можете да се включите с идеи и мнения. Онлайн винаги е по-лесно!

Пакетът Online Fine Design включва:

  • технически спецификации на всички промени и детайли
  • концептуален проект
  • базова работна документация
  • визуализация на начертания проект
  • подбор и синхронизиране на материалите
  • изготвяне на ценоразпис на всички детайли и прогнозиране на разходите по реализацията

Допълнително може да се пожелае от клиента авторски надзор, който не се включва в пакета и се заплаща отделно.

13

* Цена за 1 квадратен метър

Fine Design : Добре дошли !

Вход в системата

Изгубена парола