Изработване на идеен проект

Какво представлява идейният проект? Това е задължителната стъпка без която не може да се започне реалната работа по промяна на интериора. Идейният проект визуализира различните варианти на интериор и обзавеждане в помещенията, подготвяни за промяна.
ideen-01
Идейният проект представлява най-доброто съчетание между желанията на клиента и уменията на интериорния дизайнер. Fine Design изготвя индивидуални интериорни решения за всякакъв вид помещения- жилища, заведения, офиси, магазини. Наша главна задача е да разберем как точно виждате проекта, като визия, цветове, разположение, за да можем ние да го изпълним на 100%. Затова са необходими няколко стъпки, който гарантират качествения резултат.

За избягване на неточностите е задължително да се направят снимки на обекта с конкретни размери и разположение на стени, врати, прозорци. На практика винаги се получава разминаване между архитектурните чертежи и реалното изпълнение. Строителите работят с доста по-груби мерки и при тях разминаване от 2-3см е несъществено. Тези, обаче няколко сантиметра, ще окажат влияние върху идейния проект, защото ще трябва да се съобразим с тях и да ги включим в цялостното обзавеждане.

Следващата стъпка е да разберем желанията на клиента и да ги реализираме. Ще поговорим с Вас за предпочитани цветове, десени, материали, настилки, осветление. Вие ще ни кажете какви функции трябва да изпълняват отделните помещения и ние ще ги изпълним.

ideen-02

Следва изготвянето на варианти на разпределения. От информацията, която сме получили от Вас, ще изготвим идейни проекти, които съчетават в себе си различни комбинации на мебели, обзавеждане, дори разместени елементи от интериора- стени, врати, допълнителни прозорци, паравани. Вие ще можете да добиете реална представа за цялостната визия на всяко едно помещение. Всички елементи от интериора са 100% изпълними. При одобряване на конкретен вариант се пристъпва към разработването на работен проект, включващ плановете, необходими на изпълнителите за реализация на цялостния дизайн.

Абонамент

Абонирайте се, за да получавате специални предложения и друга полезна информация.

Нашите проекти

Fine Design : Добре дошли !

Вход в системата

Изгубена парола