Изработка и монтаж на опънати тавани

Изключително модерно и атрактивно е изпълнението на опънат таван. Това е сравнително нова технология, която позволява таванът да „оживее”. Да, той наистина оживява благодарение на 3D формите, които може да приеме и на цветната феерия, която го изпълва. Опънатите тавани се изработват от специализирани таванни системи Clipso, които представляват висококачествени и здрави материали с изключително дълъг експлоатационен живот. Иновативният материал позволява да приеме да бъде оцветен във всякакви цветове, да приеме разнообразни форми, да „пламне” в светлини или да осветява стаята с ефирна и приглушена светлина. Всичко е въпрос на личен избор и предпочитания на клиента.


Опънатият таван Clipso се отличава с много добри хигиенни, акустични, влагоустойчиви и топлоизолационни свойства. Те го отличават от много други подобни таванни системи на пазара. Този тип материал, освен на тавана може да се постави и на стената, превръщайки я в част от пейзажа. Подобен тип проекти се изпълняват както в заведения, хотели, магазини, офиси, SPA центрове, така и в частни домове. Вече все повече хора искат домът им да се отличава с нещо оригинално. Опънатият таван Clipso е нещо, което наистина ще го отличи.

Изпълняваме различни типове опънат таван, който изпълнява различни функции и се изпълнява по различен начин. Попадат в следните категории:

Clipso Standard – постига се таван с идеална геометрична форма, който може да изобразява абсолютно всякакви картини или пейзажи. Безшевната технология на Clipso позволява цялостно изпълнение на тавана без разминавания и фуги. Получавате един перфектно гладък таван с визия по Ваш избор.

Clipso Acoustic – представлява специална тъкан с микроперфорации, имаща свойствата на звукопоглъщаща мембрана. Визуално наподобява Clipso Standard, но има подобрени звукопоглъщащи свойства. Изпълнението на Clipso Acoustic е подходящо за помещения, където е важно качеството на акустичната среда. Може да се изпълнява като звукопоглъщаща облицовка на таван и стени в кинотеатри, музикални студиа, клубове и дискотеки.

Clipso Colour – тук можете да дадете свобода на въображението си- позволете му да мисли цветно. Богатата палитра на опънати тавани Clipso позволява оцветяването им във всеки цвят. Могат да се изпълнят както тавани, така и стени с Clipso Colour. Отличното качество на материала, съчетано с огромното разнообразие на цветове Ви гарантират атрактивната визия на помещенията, където се изпълнява.

Clipso Translucent – този тип опънат таван притежава полупрозрачни свойства, които му позволяват да изпълнява функциите на т.нар. светещи тавани. Прозирната материя пропуска лека и приятна светлина, която придава меки очертания на помещението и не дразни окото. Подходящ е както за частни домове, така и за обществени и офис сгради. Постига се една много спокойна и релаксираща среда.

Clipso Sparkly – позволете си да заблестите с Clipso Sparkly. Специалната тъкан с добавен блясък е много красиво допълнение на дома, офиса или заведението. Материалът има подобрени характеристики и още по-висока издръжливост на влажност, температурни амплитуди и пряко въздействие на слънчевите лъчи. Нека домът Ви заблести с Clipso Sparkly.

Clipso Specific – специално разработена материя с изключително високи хигиенни качества. Чрез ултравиолетово излъчване в молекулярната структура на тъканта е вграден антимикробен и антибактериален препарат, напълно безвреден за човек. Този тип опънати тавани са предназначени за лекарски и зъболекарски кабинети, болници, операционни зали, където хигиената е на особено високо ниво. Благодарение на Clipso Specific поддържането на чистота е много по-лесно.

Абонамент

Абонирайте се, за да получавате специални предложения и друга полезна информация.

Нашите проекти

Fine Design : Добре дошли !

Вход в системата

Изгубена парола