Консултация при избор на електроуреди

gorenje-1
Изборът на електроуреди е важен етап от обзавеждането на дома. Важно е уредите във всяко помещение да бъдат така подбрани, че да си подхождат по стил, визия и цвят. В противен случай има опасност резултатът да се отдалечи съществено от заложения в идейния проект. Ние можем да Ви консултираме при избора Ви на електроуреди за всички помещения. Чрез мрежата от партньори, която сме изгради, можем лесно и бързо да набавим всички нужни уреди на много добра цена. Ние ще Ви бъдем от полза при избора Ви на:

Домакински електроуреди – най-важните електроуреди са в кухнята- това е факт! За това е важно да се обърне внимание на марката на уредите. Ние можем да Ви консултираме кои са водещите производители при хладилниците, фурните и плотове за вграждане, съдомиялните, пералните, аспираторите и малките домакински уреди. Ще ви помогнем да подберете модели, които си подхождат визуално и цветово и се вписват в цялостния интериор. Гарантираме Ви, че ще останете доволни.

Черна техника – можем да ви помогнем при избора на телевизори, система за домашно кино, аудио система. Съобразно големината на помещенията ще се определи размера на екрана на телевизора, за да се избегнат опасни ситуации, като например прекалено голям екран, излагащ на риск зрението на гледащите. Ако решите да ни възложите задачата по избора на черна техника ще се погрижим да получите оферти от водещите производители, отговарящи на спецификите на помещението и съобразени с Вашите лични желания за функционалност.

Климатици – това да доста сложни уреди, покупката на които е лекомислена без предварителна консултация от специалист. Вземат се под внимание всички специфики на стаята, като размери, височина, прозорци, видът на строителството и наличието на изолация. От получената информация се определя мощността на климатика. Работим с един от водещите търговци на климатична техника за страната и ако желаете можем да изготвим за Вас най-добрата оферта цена-качество. Монтирането на климатиците е много сложна дейност, която се извършва само от професионални монтажници на климатична техника, за да се гарантира безпроблемната работа на уреда.

Абонамент

Абонирайте се, за да получавате специални предложения и друга полезна информация.

Нашите проекти

Fine Design : Добре дошли !

Вход в системата

Изгубена парола