Облицавъчни камъни

Елементите от естествени камъни в интериора придават уникалност на всяко помещение, където се монтират. Почти всеки детайл от вътрешния дизайн може да бъде изпълнен от естествени скално-облицовъчни материали. Позволете си да бъдете различни с поставянето на каменна мозайка в едната от стаите си, изберете колони от естествен мрамор за къщата си, заложете на баня облицована изцяло с травертин! Красивите и изчистени линии на естествения камък ще допринесат за домашния уют и ще създадат усещането за мигове сред природата.

stones-1

Студио за интериорен дизайн Fine Design проектира и изпълнява всякакви интериорни елементи от естествен камък. Можете да ни възложите изработването на камини, колони, балустри, декоративни елементи, плочи за настилки и облицоване и стъпала. Разработваме и изпълняваме проекти за вътрешна облицовка на стени с декоративни мозайки, травертин или вулканичен туф. При проектирането на моделите водещи са желанието и идеите на клиента за това как иска да изглеждат декоративните елементи от естествени камъни. Всичко, което се проектира, може да бъде впоследствие изработено благодарение на отличните машини за обработка на изделия от камък, с които разполагаме. Няма невъзможни за нас неща!

Услугите, свързани с естествените камъни, които предлагаме могат да бъдат класифицирани на…

Бичене на камък – от голямо парче скала с помощта на специална машина се изрязват каменни слабове- каменни парчета с голяма дебелина, които могат да се използват за изработване на бар плотове за заведения, декоративни маси и други.

Полиране на камък – сложна процедура включваща изглаждането на повърхността на материала до огледален блясък. На подобна обработка подлежат естествени камъни като мрамор, варовик и травертин. За да се запази огледалната повърхност, камъните се третират със специални лакове.

Профилиране на камъни – чрез специализирани машини камъните се оформят в разнообразни форми, които клиентът желае неговият проект да притежава- заоблени или ъгловати елементи.

Антикиране на камъни – много интересна процедура, имаща за цел да състари използвания естествен камък и да му придаде античен вид. Модерните машини позволяват това да стане без да се повредят физичните и химичните свойства на камъка. Клиентът получава старинен облик на своето помещение с материали от 21 век.

Абонамент

Абонирайте се, за да получавате специални предложения и друга полезна информация.

Нашите проекти

Fine Design : Добре дошли !

Вход в системата

Изгубена парола