Онлайн презентация на готови проекти

Обща информация

Вдъхновени от съвременното ежедневие и стремежа да сме в крак с технологиите и онлайн присъствието беше немислимо да пропуснем презентирането на готови проекти. Онлайн презентация на готови проекти е модерна услуга, която решихме да интегрираме редом с цялостните професионални решения, предлагани от FINEDESIGN. Клиентите ни могат да се възползват от специалните Пакетни Услуги, като например Пакет Online. След приемане на поръчка за изготвяне на интериорен дизайн или идеен проект, идва ред на тяхното представяне по възможно най-разбираем и удобен за потребителя начин.

Кой може да се възползва от услугата?

Решихме да създадем услугата – Онлайн презентация на готови проекти, като се насочим главно към корпоративните клиенти. По-конкретно строителни фирми, строителни предприемачи, хотелиери и фирми, пряко свързани със строителството на жилищни и търговски сгради. Като клиенти не изключваме и фирми занимаващи се с покупко-продажба на недвижими имоти или физически лица. Предлаганата от FINEDESIGN услуга е един наистина ултра модерен начин за онлайн презентиране на жилища или търговски обекти.
Онлайн презентация на готови проекти

Ето какво представлява услугата – Онлайн презентация на готови проекти. Нека приемем, че вече сте ни възложили задачата да създадем идеен проект на всички апартаменти във Вашата новопостроена жилищна сграда. След, като успешно сме се справили с това, идва ред да достигнем крайния клиент и да му покажем, че жилището наистина може да изглежда по един възхитителен начин. Любопитни ли сте да разгледате наши готови проекти? Ако е така, то просто посетете подробната страница съдържаща фирменото ни портфолио. Именно тук е мястото да пристъпим към същинската част. За да бъдем максимално гъвкави и да представим нещата по един модерен начин, предлагаме създаване на уеб сайт с подробна информация и изображения на готовия проект. Този сайт може да съдържа скици с разположението на апартамените в сградата, 360° виртуални разходки, 3D разработки на мебели, облицовъчни камъни, подови настилки, електро уреди и други подробни детайли от цялостното обзавеждане на жилището.

За да пестим максимално ценното Ви време, можете да ни се доверите изцяло, а ние от своя страна се заемаме с всички подробности по разработката на онлайн презентация и създаването на съвременен и впечатляващ уеб сайт. Този процес от своя страна включва регистриране на домейн в желана от Вас зона, като например .com .net .org. info или .bg, наемане на надежден и бърз хостинг в зависимост от географската локация на предполагаемите крайни клиенти. За да бъдем максимално достъпни за повечето от посетителите, разработваме адаптивен уеб дизайн (Responsive Web Design), с помощта на който потребителите могат да достъпват сайта през всички съвременни мобилни устройства.

Предлагаме и качествена SEO оптимизация на съдържанието в сайта, за да бъде максимално откриваем за търсещите машини, като: Google, Yahoo, Bing и Yandex. Предоставяме възможност за неговото популяризиране, чрез целенасочена онлайн реклама посредством Google Adwords и публикуването му в бизнес каталози и директории за сайтове.

360° виртуални разходки

Съвременните технологии и софтуерни продукти ни позволяват да пресъздадем най-разнообразни и реалистични интериорни разработки на едно помещение, а след което да го превърнем в реалност. Най-същественото предимство на виртуалната разходка пред изображението е, че разглеждайки 360° виртуална разходка на клиента се дава възможност да се огледа в помещението, както в съвременните компютърни игри и да придобие същинска представа как ще изглежда в завършен вариант. Точно този вид визуализиране създава най-реална представа как ще изглежда едно жилище или търговски обект при окончателна реализация. За да започнем създаването на 360° виртуална разходка е необходимо да ни предоставите архитектурна скица на помещението с точните размери, след което да пристъпим към разработка на самия виртуален модел. Поддържаното от FINEDESIGN високо професионално ниво е гаранция за постигане на крайно реалистични 360° виртуални разходки и 3D модели, максимално съобразени с последните топ тенденции в интериорния дизайн.
Онлайн презентация на готови проекти

Онлайн представяне и адаптивен уеб дизайн

Щом става дума за модерни и адаптивни уеб сайтове и онлайн представяне, е неизбежно да засегнем темата за тенденциите в съвременния уеб дизайн. Най-актуални в момента са адаптивните уеб сайтове, съобразяващи се с резолюцията на устройството, през което се достъпват. Все по-голямо място в уеб дизайна заемат понятия като, типография, флат дизайн, огромни слайдери, минимализъм, обработени изображения, опростено съдържание, проста цветова схема, дълги превъртащи сайтове базирани на ефекта (Parallax) и видео презентации. Това са няколко от нещата върху, които наблягаме при създаване на концепция за изграждане на един наистина модерен и функционален уеб сайт. При стартиране на онлайн презентацията можете да разчитате, че нещата са в сигурни ръце, а подробностите, като регистрация на подходящ домейн и закупуване на бърз и надежден хостинг въобще не трябва да Ви тревожат. Работим с опитните програмисти, уеб дизайнери и разработчици от MONOZONA Web Tech Studio и гарантираме, че всеки проект ще покрие високите изисквания на клиента!

Друга не по-маловажна част от онлайн представянето на жилището или търговското помещение, което предлагате е SEO оптимизацията на уеб сайта, именно тя спомага за по-лесното откриване на продукти и услуги в Интернет пространството. С навлизането на новите програмни езици HTML5 и CSS3, уеб дизайна премина в друго измерение, поради интегрираните нови функции и възможности спомагащи SEO оптимизацията на съдържанието. По желание на възложителя можем да създадем интерактивни уеб приложения или мобилни апликации, с които да допълним цялостната съвременна визия на онлайн представянето. Не на последно място отдаваме нужното внимание и на популяризирането на подобен онлайн проект за презентиране на жилищни сгради или търговски обекти. За целта използваме съвременни инструменти, като планиране, създаване и поддръжка на целенасочени рекламни кампании в Google Adwords, популяризиране чрез публикациии в социалните мрежи и рекламни банери в бизнес каталози и директории за сайтове. За да следите посещенията на уеб сайта Ви, предлагаме и пълен достъп до анализите, чрез най-успешния и подробен инструмент, създаден точно за целта – Google Analytics.
Онлайн презентация на готови проекти

Абонамент

Абонирайте се, за да получавате специални предложения и друга полезна информация.

Нашите проекти

Fine Design : Добре дошли !

Вход в системата

Изгубена парола