Помощ при избор на бои и настилки

Ако желаете нашият екип ще Ви окаже съдействие при снабдяването с бои, тапети и декоративни елементи, нужни за реализирането на проекта. Ние ще Ви консултираме и насочим, ако изпитвате затруднения коя марка боя да изберете. Изцяло се съобразяваме с Вашия бюджет и желания.
colors-1
Ние знаем кои са качествените материали, както и от къде могат да бъдат закупени на добри цени. Можем да ви бъдем полезни, ако търсите помощ при избора на:

Декорация – декорацията е елементът, който прави дадена стая уникална. Ако в проекта има заложена декорация, от нейното правилно изпълнение зависи цялостният ефект, който трябва да създаде помещението. Ние притежаваме солиден опит в областта на декорациите и можем да изпълним всяка фигура, независимо от нейната сложност, вид и цветове.

Фототапети – вече се предлагат наистина изключително много флорални, модернистични, урбанистични и нестандартни фототапети във всякакви размери и от различен материал. Ние можем да Ви помогнем да направите най-добрия избор за конкретното помещение.

Пердета и текстил – към продуктите от текстил се пристъпва вече на финален етап, когато всичко по ремонта, боядисването и оформлението на стените и тавана е приключило. Набавянето на завеси и щори не винаги е лесна задача, особено ако се търсят точно определен модел и цвят. Имаме добри партньорски отношения с няколко търговци, чрез които бързо и лесно можем да набавим нужните артикули.

Абонамент

Абонирайте се, за да получавате специални предложения и друга полезна информация.

Нашите проекти

Fine Design : Добре дошли !

Вход в системата

Изгубена парола