Ремонт и довършителни работи

Имаме дългогодишен опит в предоставянето на строителни услуги и можем да поемем и ремонтите дейности по проекта. Всяка една стъпка от предстоящия ремонт ще бъде предварително съгласувана с Вас.

constr-img-1

Работим във всички сфери на довършителните дейности. Ако желаете, можете да ни възложите изпълнението на:

Електрическата инсталация – нашите специалисти ще монтират контактите и ключовете за осветление на точно определените за целта места.

ВиК инсталацията – водопроводчиците ще се погрижат за правилното поставяне и свързване на всички тръби за чистата и мръсна вода, както и за инсталирането на санитарния фаянс в мокрите помещения.

Измазване и шпакловка – гладката и фина шпакловка е от първостепенно значение за поставянето на следващия пласт покритие- боя, тапет или декорация.

Боядисване – бояджията е човекът, който в най-голяма степен ще допринесе за придобиването на по-ясна представа как ще изглежда в завършен вид проекта. Неговият професионализъм е от водещо значение за постигане на търсения ефект.

Осветление – инсталирането на осветителни тела е отговорна задача, към която трябва да пристъпва само квалифициран електротехник, с какъвто ние разполагаме в екипа си. Освен стандартните осветителни тела- полилей, нощни лампи, плафониери, поемаме и задачи за изпълнение на скрито осветление в стени и тавани.

Опънат таван – изпълняваме всеки тип опънат таван, съобразен с желанията на клиента. Той може да бъде:

· Светещ – при изпълнението на този тип опънат таван цялото пространство е облято от светлина, която може да бъде в различни цветове. Постига се много впечатляващ ефект.
· Гланцов – повърхността на тавана е гланцова и отразява предметите, които се намират под него.
· Матов – характерно за него е наситеният цвят, който в повечето случаи е в контраст с цвета на останалите стени в помещението.
· С принт – таванът с принт дава възможност на всяка картина да оживее над главите Ви. Професионалната техника вече позволява да се принтира абсолютно всички, което клиентът пожелае да вижда на тавана си.

Ако желаете да се възползвате от някои от изброените услуги, можете да се свържете с нас по всяко време.

Абонамент

Абонирайте се, за да получавате специални предложения и друга полезна информация.

Нашите проекти

Fine Design : Добре дошли !

Вход в системата

Изгубена парола