Често задавани въпроси

Може ли да се възложи само една стая на интериорен дизайнер?

Разбира се, че може. Клиентът сам преценява дали има нужда от професионална помощ за 1 стая или за цялото жилище. Ако не можете да си представите как точно би изглеждало това помещение или нямате идеи как да подредите обзавеждането можете да се свържете с нас.

Създаденият интериорен проект 100% ли е реализируем?

Да, всичко, което е направено като проект, може да се изпълни. Ние залагаме единствено реалистични дизайни, които могат да бъдат изпълнени. Всички цветове, форми, мебели и декорации могат реално да се купят или направят. Важно е да се осъществява контрол върху изпълнителите, за да се гарантира, че те ще се придържат към одобрения план.

Как се определя цената на услугите на интериорен дизайнер?

Цената се определя предимно от това, което иска да получи клиентът. Определя се на квадратен метър жилищна площ, в зависимост от пакета, който си е избрал. Цената е най-ниска на пакети, които включват само визуализация на интериора. Ако клиентът желае да получи и наблюдение на изпълнението цената става по-висока.

Има ли начин клиентът да разберe колко ще му струва услугата Интериорен дизайн, без да се среща с дизайнера?

Да, вече има такъв начин. Ние разработихме онлайн калкулатор, който дава възможност потребителят да си изчисли доста точно колко ще струва изграждането на интериорен проект за неговия конкретен случай. Бързо и лесно от дома си човек може да разбере цената на услугата. Опитайте, нищо не губите!

Колко трае приблизително създаването на един интериорен проект?

Времето за създаването на интериорния дизайн в много случаи отнема между 1 и 3 месеца в зависимост от площта, върху която ще се работи и от изискванията на клиента. Като цяло ако желаете да работите с добър интериорен дизайнер трябва да си отделите повече време за създаването на дизайна.

Има ли начин клиентът да има постоянен достъп до всички готови чертежи и схеми от проекта му?

Да, това е напълно възможно и реално. Всеки клиент получава собствен потребителски профил в сайта, чрез който може да контролира работата на дизайнера 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Клиентът има постоянен достъп до всичко, което е вече готово и може по всяко време да дава идеи и предложения, които ще се отразят. От дома си клиентът може да следи работата на дизайнера и да я коригира, ако нещо не съвпада с неговите желания.

Ако човек се възползва от услугите какво точно получава- красиви картинки на помещения или планове и скици, които са предназначени за изпълнителите?

Интериорният дизайнер проектира дизайн на помещенията, който е 100% изпълним. Всеки клиент получава заедно с визуализирания проект и папка, съдържаща инженерни схеми, планове за ВиК и ел инсталации, подробни мостри на платове, тапети и всички друго, необходимо за лесното изпълнение на интериора. Независимо дали възложите на нас или на някого другиго да изпълни проекта, с предоставената информация той ще се справи на 100%.

Абонамент

Абонирайте се, за да получавате специални предложения и друга полезна информация.

Нашите проекти

Fine Design : Добре дошли !

Вход в системата

Изгубена парола