menu Проекти
пакет Economy

Online

standart

Разработихме този пакет за хора, които живеят в чужбина или просто са много заети и не могат да отделят време за посещение на нашето ателие. Чрез онлайн дизайна Вие получавате Вашия мечтан интериор без да е нужно да напускате дома или офиса си.

 

Онлайн дизайнът е подходящ и за хора, които искат да се възползват от услугите на професионален дизайнер, но не разполагат с такъв в тяхното населено място, а нямат време да пътуват до София. Всичко това вече е лесно преодолимо.

 

Всеки клиент има достъп до специализирана интерактивна платформа, където се създава неговият проект. Чрез Online пакета Вие буквално ще наблюдавате как се изгражда Вашият проект и по всяко време можете да се включите с идеи и мнения.
Онлайн винаги е по-лесно!

калкулатор

Включва

  • Точно замерване на помещенията (извън границите на София се оферира допълнително)
  • 2D функционални разпределения на мебелите в помещенията (чертежи в изглед отгоре) – до 3 варианта.
  • 3D визуализации с висока резолюция – до 3 цветови варианта.
  • Работни чертежи: точни местоположения на ключове и контакти, осветителни тела, ВиК, тавани, подови настилки, стенни покрития, декоративни елементи, мебели (без вътрешни разпределения и др.

*Забележка – комуникацията по реализация на етапите, на проектиране, се осъществява през специализирана платформа, в сайта на Fine Design.

22
* Цена за 1 квадратен метър
Всички пакети