menu Проекти
пакет Online

Standart

vip

Това е най-често предпочитания и използван, от нашите клиенти пакет, обхващащ основните услуги, които се използват в изготвянето на интериорен проект. В него се включва оптимално количество информацията, достатъчна за отличната реализация на всеки интериор.

Подходящ е за хора, които искат нова и актуална визията на жилището с помощта на професионално дизайнерско студио.

калкулатор

Включва

  • Консултация с интериорен дизайнер
  • Точно заснемане на съществуващото положение (размери на стени, височини на помещенията, местоположение на ЕЛ. и ВиК инсталации).
  • 2D функционални разпределения на мебелите в помещенията (чертежи в изглед отгоре) – до 5 варианта.
  • 3D визуализации с висока резолюция – до 3 цветови варианта.
  • Работни чертежи: точни местоположения на ключове и контакти, осветителни тела, ВиК, тавани, подови настилки, стенни покрития, декоративни елементи, мебели (без вътрешни разпределения и др.
  • Ценови оферти за цялостно изьпълнение на интериора – строително монтажни дейности, плочки за баня, подови настилки, санитария, осветителни тела, корпусна и мека мебел, пердета, завеси, щори, текстил, декоративни цокли и первази, климатици и други.

*Забележка – комуникацията по реализация на етапите на проектиране се осъществява през специализирана платформа, в сайта на Fine Design 

*Авторски надзор – допълнителна услуга, която не е включена в цената на пакета. Оферира се след приключване на всички етапи на проектиране.

25
* Цена за 1 квадратен метър
Всички пакети