menu Проекти

Къщи

Проект на еднофамилна къща град Пловдив

Реализиран проект в град София scroll
  • Информация за проекта

    Информация за проекта

    Днешният фокус ще бъде насочен към един образцов пример за реализиране на луксозен интериорен дизайн. Чудесна възможност за проектиране на множеството пространства разгърнати в обща площ от 240 кв.м. Еднофамилната къща разполага с входно преддверие, самостоятелна кухня, трапезария, дневна, основна спалня, която включва самостоятелно гардеробно и баня. В допълнение са представени две спални за гости с обща баня към тях, тоалетна към входното преддверие, кабинет и закрита веранда.

    Изисканият дизайн разчита на обединяващи елементи, които се пренасят през целия дом, като варират във всяка стая, отчитайки специфичната и функция и предназначение. Цветовите решения преминават плавно от бяло през светлосиво до топлите нюанси на кафявото. Повърхностите са избрани без компромис и категорично подчертават характера на обитателите и създават впечатление за рафиниран вкус и стил.

    Луксозният интериорен дизайн може да се покаже във всеки стил, от преходен до традиционен, но всички те имат нещо общо: изискан, обмислен избор на всеки етап. Това означава, че всеки елемент е избран с внимание към детайла и е поставен прецизно, за да се получи перфектното внушение.

Започнете сега

Реализирайте Мечтите си

Запитване калкулатор
Назад към Портфолиото