menu Проекти
Блог

Блог

scroll

Добре дошли в нашия блог!

 

ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ДОМА - ОТ ШПАКЛОВКА И ЗАМАЗКА ДО СЪВРЕМЕННА И ЕЛЕГАНТНА ВИЗИЯ

 

Проектът, с който искаме да ви запознаем, е свързан с цялостно преобразяване. Апартаментът се намира в сграда ново строителство в столичния Студентски град.  В ретроспекция беше на етап шпакловка и замазка. 

 

Прочети повече

 

7 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА ПРИ ПЛАНИРАНЕ НА ОСВЕТЛЕНИЕТО В ДОМА ВИ

 

 

„Моят дом е моята крепост“. Това мястото, което ни дава сигурност и спокойствие. Разбира се  важна роля тук заемат конфорта и уюта, които си създаваме. Но само от мебелите, подова настилка и боядисаните стени ли ни дават това усещане?

 

 

Прочети повече

 

 

frames

7 ПРИЧИНИ ЗА НАЕМАНЕТО НА СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН.

Обмисляли ли сте да наемете студио за интериорен дизайн?Вече сте инвестирали не малко пари във вашия имот и сега е моментът да го обзаведете по най-добрият възможен начин. Възникват въпростите: какъв да е стилът? Какви да са мебелите, цветовете и аксесоарите? Голямото разнообразие от идеи в интернет в най-честите случаи води до объркване, а и може да ви струва скъпо. С наемането на студио за интериорен дизайн ще си спестите не само време, но и пари. Не забравяйте, че там работи екип от квалифицирани специалисти, които лесно ще реализират желания от вас интериор.

Прочети повече...

Ако някоя от идеите в нашия блог Ви харесва и искате да я реализирате, не се колебайте да се свържете с нас!