menu Проекти

Апартамент

Проект за тристаен апартамент град София

Проект за триетажна къща, град Банкя Проект на двустаен апартамент град София scroll
 • Разпределение

  Разпределение

 • Информация за проекта

  Информация за проекта

  Тристаен апартамент намиращ се в гр. София. Състои се от голямо помещение с функции на антре, кухня, трапезария, дневна и коридор, който води към спалнята, кабинета и банята. Общата площ е 55кв.м 
  Минималистичният полъх се усеща с прекрачването на входната врата. Непосредствено след входно антре следва основното помещение. Стената в пастелно синьо и играе ролята на основен акцент, който приковава вниманието ни веднага. Малка масичка за кафе е разположена в зоната за релакс и ни поднася доза свежест в пастелно жълт нюанс. Кухнята е малка, но изключително функционална, с множество мебели за съхранение на посуда. Усещане за уют не липсва, благодарение на преобладаващите дървесни текстури и декоративни камъни. 
  Това усещане е пренесено и в спалното помещение. Отново с помощта на топлите кафяви нюанси, стаята се превръща в истински бастион на спокойствието. 
  За финал се прехвърляме към кабинета. Семпъл и изчистен дизайн, без излишни детайли и акценти, който да ни разсейват от работните задължения. Предвидена е и задължителна зона за почивка, с която да се откъснете от ежедневната дейност.

Започнете сега

Реализирайте Мечтите си

Запитване калкулатор
Назад към Портфолиото