menu Проекти
За Нас

разгледайте в детайл интериора в нашия офис

За Нас

Fine Design е динамично развиващо се студио за интериорно проектиране и реализация, което за последните 3 години има над 300 изработени интериорни проекта. Това ни поставя сред най-продуктивните компании за интериорно проектиране в България.

 

Васил Колев

Васил Колев

Управител

Росен Даскалов

Росен Даскалов

Управител

Нашата цел е винаги да сме в диалог с клиентите ни, за да изготвим проект, съответстващ напълно на техните изисквания, нужди и вкус, спрямо условията на пространството. След внимателно и детайлно проектиране се насочваме към реализацията на проекта, разработен съвместно с клиента.

Ние предлагаме цялостна и комплексна услуга, разработена и развивана в практиката ни. Индивидуалният ни процес на работа по етапи - от първоначално проектиране до финалната реализация, е доказал ефективността си през годините. Винаги търсим възможно най-добрите варианти и се стремим да предложим най-новите и функционални интериорни решения. Затова Fine Design неизменно участва на големите световни изложения, конференции и семинари в нашата сфера. По този начин прилагаме на практика последните иновации в интериорния дизайн.

Екипът ни включва млади, енергични и мотивирани хора, които специализират във всеки отделен етап на интериорното проектиране. Нашите служители са професионалисти, които постоянно развиват познанията си и преквалифицират своите умения. Така Вие сте сигурни, че ще получите не просто решение на Вашето търсене, а комплексна професионална услуга и специално лично отношение.

През годините сме изградили богата партньорска мрежа от водещи компании във всяка сфера на интериорния дизайн. По този начин предлагаме на нашите клиенти най-доброто във всеки елемент от интериора.

Сред иновациите, които предлагаме, е и личната клиентска онлайн платформа. В нея протича цялата комуникация между екипа ни и клиента и се следи поетапното развитие на проекта. По този начин клиентът има ясна визия за реализирането на заложения проект по всяко време.

 

 

защо да ни се доверите?

разполагаме със собствено обслужване

всички услуги

Услуги

 • Цялостно интериорно проектиране

  Предлагаме цялостна и комплексна услуга, разработена спрямо предварително зададени параметри от клиента. Винаги търсим възможно най-добрите варианти и се стремим да предложим най-новите и функционални интериорни решения.

   

  link
 • Ремонт и довършителни работи

  Поемаме изпълнението по предварително зададените параметри от най-ранните и груби ремонтни дейности, през вътрешното изграждане на пространството, до фините детайли и предаването на завършения проект.

  link
 • Производство и монтаж на мебел

  Стремейки се да предложи на клиентите си затворен цикъл от услуги, Fine Design разработи собствена линия мебелно производство под името Fine Furnitures.

  link
 • Производство и монтаж на фототапети по поръчка

  Често в интериорния проект е включена визуализация на стени с фототапети. Fine Design разполага с отделно звено, което се занимава с изработка и монтаж на фототапети по поръчка.

  link
 • Офериране за реализация

  link