menu Проекти

Блог

Добре дошли в нашия блог!

 

ДА СЕ ДОВЕРИМ ЛИ НА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР ИЛИ ДА ОПИТАМЕ САМИ? 

 

ЧАСТ III: ИЗПРАВЕНИ СТЕ ПРЕД ИЗБОР: ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР ИЛИ СПЕЦИАЛИСТ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА?

 

За да можете да извършите информиран избор на база вашите желания и възможности, трябва да имате предвид следните варианти на предлаганите дизайн услуги:

Прочети повече.

 

 

 

ДА СЕ ДОВЕРИМ ЛИ НА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР ИЛИ ДА ОПИТАМЕ САМИ?  

 

ЧАСТ II:КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩ ДИЗАЙНЕР ЗА НАШИЯ ДОМ?

 

Изборът на интериорен дизайнер, който да промени или изгради облика на вашия дом или част от него е трудна задача. Като клиент и заинтересована страна искате всичко да е перфектно. В крайна сметка ще трябва да живеете в новоизградената среда дълго време, така че няма място за грешки.

Прочети повече.

 

 

 

ДА СЕ ДОВЕРИМ ЛИ НА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР ИЛИ ДА ОПИТАМЕ САМИ?  

 

ЧАСТ I: ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИМ НА СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН?

 

Забързаният ритъм на града и съвременният начин на живот са ваше ежедневие. Настъпва момента, в който чувствате че трябва да направите следващата стъпка. Логичната последователност на събитията ви води до най-важната и отговорна инвестиция във вашия живот.

Прочети повече.

 

 

 

 

ТЕНДЕНЦИИ В ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН ЗА 2020 И 2021 г. - ЧАСТ II

 

Съвременният начин на живот е смесица от динамично градско темпо и дейности осъществявани в ограничено пространство. Това е тенденция, към която новата средна класа трябва да се адаптира.

Прочети повече.

 

 

 

 

ТЕНДЕНЦИИ В ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН ЗА 2020 И 2021 г. ЧАСТ I

 

В днешно време, все по-често се случва да поглеждаме към миналото, за да търсим вдъхновение. Същевременно с нетърпение очакваме и бъдещето,  а заедно с него и новите тенденции, които ще ни предложи.

Прочети повече

 

 

 

 

 

 

ТЕНДЕНЦИИ В ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН ЗА 2019 г.

 

Пролетта и лятото са сезоните, които освен за почивка отделяме внимание и върху нашите домове. За едни е реновирне, за други – закупаване на нов. В интериорния дизайн, както и в моадата, съществуват тенденции. Някой идват и си отиват, други появайки се веднъж, не си отиват никога.  Ето и част от тренда за тази година.

Прочети повече

 

 

 

 

ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ДОМА - ОТ ШПАКЛОВКА И ЗАМАЗКА ДО СЪВРЕМЕННА И ЕЛЕГАНТНА ВИЗИЯ

 

Проектът, с който искаме да ви запознаем, е свързан с цялостно преобразяване. Апартаментът се намира в сграда ново строителство в столичния Студентски град.  В ретроспекция беше на етап шпакловка и замазка. 

 

Прочети повече

 

7 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА ПРИ ПЛАНИРАНЕ НА ОСВЕТЛЕНИЕТО В ДОМА ВИ

 

 

„Моят дом е моята крепост“. Това мястото, което ни дава сигурност и спокойствие. Разбира се  важна роля тук заемат конфорта и уюта, които си създаваме. Но само от мебелите, подова настилка и боядисаните стени ли ни дават това усещане?

 

 

Прочети повече

 

 

frames

7 ПРИЧИНИ ЗА НАЕМАНЕТО НА СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН.

Обмисляли ли сте да наемете студио за интериорен дизайн?Вече сте инвестирали не малко пари във вашия имот и сега е моментът да го обзаведете по най-добрият възможен начин. Възникват въпростите: какъв да е стилът? Какви да са мебелите, цветовете и аксесоарите? Голямото разнообразие от идеи в интернет в най-честите случаи води до объркване, а и може да ви струва скъпо. С наемането на студио за интериорен дизайн ще си спестите не само време, но и пари. Не забравяйте, че там работи екип от квалифицирани специалисти, които лесно ще реализират желания от вас интериор.

Прочети повече...