menu Проекти

7 ПРИЧИНИ ЗА НАЕМАНЕТО НА СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН.

7 ПРИЧИНИ ЗА НАЕМАНЕТО НА СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН.

 

Обмисляли ли сте да наемете студио за интериорен дизайн?

Вече сте инвестирали не малко пари във вашия имот и сега е моментът да го обзаведете по най-добрият възможен начин. Възникват въпростите: какъв да е стилът? Какви да са мебелите, цветовете и аксесоарите? Голямото разнообразие от идеи в интернет в най-честите случаи води до объркване, а и може да ви струва скъпо.  С наемането на студио за интериорен дизайн ще си спестите не само време, но и пари. Не забравяйте, че там работи екип от квалифицирани специалисти, които лесно ще реализират желания от вас интериор.

Сега отново обърнете внимание на въпросите по-горе. Наемането на студио за интериорен дизайн ще внесе яснота и ще представи завършена концепция за вашя нов дом.

 

Подбрали сме 7 причини, заради които да потърсите услугите на фирма за интериорен дизайн:

 

 

1) Спестява време и нерви.

Да управлявате едновременно проектанти, майстори и доставчици, може да бъде изключително предизвикателство. Координирането им и контрола на качеството може да съсипе цялото преживяване в обзавеждането на вашия дом.

 

2)Пестите пари

 Студиото за интериорен дизайн помага да планирате бюджета си по-добре, като ви поредоставя план за действие и последователност. Така ще знаете кога и какви ще са разходите ви.

 

 

3) Осигурява завършването на проекта на време

Много често имате дата или срок, в които трябва да бъде завършен проекта. Практиката показва, че това е трудно изълнимо и в голяма част от случаите ще закъснеете. Затова силно препоръчваме да прехвърлите управлението на проекта върху компания за интериорен дизайн. Тя ще менажира процесите, ще наблюдава програмата за работа и по този начин ще гарантира сроковете на изпълнение.

 

4) Оптимално използване на пространството.

Пространственото планиране е важна част от процеса на проектиране. Разпределението на мебелите е от ключово значение за правилното оползотворяване на площа. Дизайнерът може да предложи обзавеждане съобразено с квадратура на помещението. Затова в голяма част от случайте се изготвят  мебели според индивидуалния дизайн.  

 

5) Поддържат отношения с подизпълнители

Добрите компании за интериорен дизайн инвестират много време, развивайки отношения с доставчици, което им дава достъп до обширен набор от материали. По-лесната комуникация с тях е изградна на базата на много обща работа и доверие. Много от интериорните дизайнери посещават ежегодишно форуми и изложения в страната и в чужбина, на които се презентират най-новите тенденции и идеи.

 

 

6) Улеснява избора на цветове и материали.

Изборът на цвят може да бъде труден, а една на пръв поглед малка грешка, да ви струва скъпо – грешно съчетание на цветове или закупуване на грешна боя. Ако работите с компания за интериорен дизайн, ще бъдете изненадани от това как те могат да съчетаят различни цветове и тонове, за да постигнат различен ефект.

 

7) Идеи за аксесоари.

Освен изборът на подходящо обзавеждане, интериорните дизайнери също ще ви помогнат да се снабдите и с подходящи аксесоари. Екстравагантен смесител за вода, осветитлно тяло с нестандартна форма и размери или подложката за крака на креслото ви.