menu Проекти

Апартамент

Апартамент в Amaya Residence - град София

Проект на двустаен апартамент град София Проект на апартамент в София с площ 50 кв. м. scroll
 • Информация за проекта

  Информация за проекта

  Даваме начало на седмицата с поредния реализиран проект на Fine Design! Ще ви отведем до новооткрития комплекс Amaya Residence в София. Върху площ от 90 кв. м. са разположени входно антре, дневна с кухня и трапезария, спалня, детска стая и две бани.
  Наситени нюанси, нежна цветова палитра и много светлина приковават погледа още с прекрачването на прага. Входното антре е в преобладаващ бял цвят и мраморен принт. Портманто е изработено от МДФ фурнир. Обособено е пространство за сядане, за повече удобство при подготовката за излизане навън. Тук, както и в спалното помещение, добавихме и огледални повърхности върху вратите за да създадем допълнителен обем в пространството.
  Продължаваме към кухненската част и погледа ни се фокусира върху дървесните шарки на корпусните мебели. Съчетахме топлите им тонове с бял МДФ и за финал добавихме и Led ленти за осигурим допълнително светлина в зоната за готвене. Резултатът е стилен и изчистен дизайн.
  Време е да се насочим към комфортната релакс зона. Удобството на мебелите се допълва от естетическото въздействие на дървената ламперия зад телевизора. Тя преминава в тапетна врата която ни отвежда в спалното помещение. Преболяващи отново са топлите тонове и природните елементите. Не липсват, както елегантни дизайн решения, така и функционалност. За реализирането на корпусните мебели и стената зад леглото е използвано ПДЧ.
   
 • Видео

Започнете сега

Реализирайте Мечтите си

Запитване калкулатор
Назад към Портфолиото