menu Проекти

Къщи

Проект на къща град Пловдив с обща площ 490 кв.м.

Проект на тристаен апартамент град София Проект на едностаен апартамент/ студио град София scroll
 • Информация за проекта

  Информация за проекта

  Стилен и удовлетворяващ замисъл и зашеметяващо изпълнение! Това е проект на триетажна къща, където интериорните решения се простират на 490 кв.м. Функционалното разпределение на първия етаж ни отвежда в основната част, където са разположени кухня, трапезария и просторна всекидневна.
  Първото впечатление е усещането за простор и светлина, които са допълнени от топлината на дървесните текстури по пода и стените около зоната за релакс. Топла кафява гама, сиви нюанси, застъпени по дамаските на меката мебел и камина, придават завършеност на помещението. В кухнята и трапезарията тези мотиви са продължени, като към тях са прибавени мраморни текстури по стените и пода.
  Красивото и добре осветеното стълбище ни отвежда до втория етаж, където са разположени четири спални със самостоятелни бани към тях, главната спалня с гардеробни помещения, зона за релаксация и спорт, кабинет и баня. Отлично разпределение, допълнено от най-добрите интериорни решения, съобразени с нуждите на всеки обитател и гост на този дом! Детски стаи, отразяващи потребностите на подрастващите и интериор, подхранващ тяхното въображение.
  Главната спалня осигурява луксозно и стилно преживяване подсилено от стилно и дискретно осветление. Банята с джакузи и сауна, както и обособената зона за почивка и спорт, гарантират пълноценни усещания във всяко едно отношение.
  Нали не си мислите, че това е всичко?! Няма как, такъв дом да не разполага с място за развлечения, което да бъде притегателна точка. Разположен на -1 ви етаж, този оазис разполага с малък киносалон, маса за игри и кухненски отсек. Всичко необходимо, за да се откъснете от напрегнатото ежедневие в приятната компания на любимите хора.
  Надяваме се, че с този фантастичен проект сме успели да провокираме въображението и да сме ви пренесли на място, където бихте се чувствали добре! Ако идеите ви търсят правилната реализация, то ние сме най-краткия път за постигането на тази мечта!
   

Започнете сега

Реализирайте Мечтите си

Запитване калкулатор
Назад към Портфолиото