menu Проекти
Авторски надзор за изрядно изпълнение на проекта

Авторски надзор за изрядно изпълнение на проекта

scroll

Гарантирайки за изрядното изпълнение на заложения интериорен проект, от Fine Design поемаме авторски надзор над работата по него, спрямо предпочитания от клиента план.

 

Базов авторски надзор

Ако предпочитате да работите с майстори и бригада по Ваш избор (например доказали се при предишна работа за Вас или Ваши познати професионалисти), ние можем да извършваме периодични проверки на изпълнението на проекта, след завършване на отделните етапи на ремонта.Ако изберете този тип услуга обаче, Fine Design не поема отговорност за качеството на строително монтажните дейности или изработените мебели.

 

Цена:

- за консултации в офиса на Fine Design - 80 лв./час  - за посещение на обекта - 160 лв./час

 

 

Пълен авторски надзор

Това е планът, при който организираме, координираме и проследяваме качественото изпълнение на ремонтните и монтажни дейности и изработването на мебелите и интериорните елементи. Също така, заедно с Вас избираме всички елементи, мебели и материалите за обзавеждането и се грижим те да бъдат изработени, доставени и монтирани според предварително уточнения график. Този тип надзор е приложим само, когато Fine Design избира фирмите, изпълнители по всеки от етапите на интериорния проект.

 

Цена:

- 2000 лв. / за всеки започнат месец   

Ако желаете да се възползвате от някоя от изброените услуги,
можете да се свържете с нас по всяко време.