menu Проекти
Цялостно интериорно проектиране

Цялостно интериорно проектиране

Виж примерен проект
scroll

Високо качество

Предлагаме цялостна и комплексна услуга, разработена спрямо предварително зададени параметри от клиента. Винаги търсим възможно най-добрите варианти и се стремим да предложим най-новите и функционални интериорни решения.

 

Ние предлагаме

FineDesign предлагаме много повече от интериорни решения, като се съобразяваме с индивидуалните предпочитания, вкусове и търсения на нашите клиентите. За нас е важно да работим спрямо желанията на клиентите и държим да ни изпратят снимки на харесани от тях интериорни решения. На база на предварително проучване и спрямо функционалността на обекта, съставяме нашите проекти по предварително уточнен бюджет.

 

Вие получавате

Разработили сме ефективна система на работа доказала се през годините, в която клиентът има постоянно наблюдение на етапната реализация на проекта. Така той е сигурен, че проектирането на интериора се движи по предварително зададените параметри и ще получи услуга, съобразена с неговите вкус и предпочитания.

 • Изпълнение

  Видео, показващо всеки детайл от реализацията на един от нашите проекти. 
  Жилището е двустайно и е на площ от 50 кв. м., като разпределението им е както следва:
  хол с трапезария, кухня, спалня, входно антре и баня. 
  Комбинацията между светла дървесна текстура и бяло, създава усещане за по-голямо пространство, чистота и уют. 
  Стената с надписи в кухнята е изпълнена чрез фототапет по поръчка, а тази зад дивана - с декоративна мазилка, измитираща груба з`амазка. Всички осветления са с бяла "топла" светлина. 
  Изпълнението на всички довършителни и ремонтните дейности, корпусните мебели и фототапета са изцяло наше дело. 

Етапи на проектиране

Представяме ви етапите, през които преминава всеки интериорен проект.

 • Функционално разпределение

  Функционално разпределение

  Определят се основните функционални зони в помещенията, след което чрез 2D чертеж (поглед отгоре) се представят няколко обосновани варианти на функционални разпределения, като схематично се нанасят различните групи мебели.

 • Изготвяне на идеен проект

  Изготвяне на идеен проект

  На база избрана концепция за разпределение и насоки от клиента се изготват 3D визуализации (до 3 варианта) с високо качество. 3D визуализациите съчетават в себе си различни комбинации от мебели, обзавеждане, дори разместени елементи от интериора - стени, врати, допълнителни прозорци, паравани. Вие ще можете да собиете реална представа за цялостната визия на всяко помещение. Всички елементи от интериора са 100% изпълними.

 • Изготвяне на работен проект

  Изготвяне на работен проект

  При одобрение на конкретен вариант се пристъпва към разраборването на работен проект, включващ планове, необходими на изпълнителите за реализация на цялостния дизайн.

Ако желаете да се възползвате от някоя от изброените услуги,
можете да се свържете с нас по всяко време.