menu Проекти
пакет Premium

Standard

Standard +

Това е базовият пакет, обхващащ обичайните услуги, с които се свързва поръчката и изготвянето на интериорен проект – заснемане, варианти за функционално разпределение, 3 D визуализации и работни четежи за изпълнение на проекта. 

 

Пакет „Стандарт” необходимата основа, за да стартирате реализацията на Вашия нов интериор.

 


Подходящ е за клиенти, които искат нова и актуална визията на жилището, изготвена с помощта на професионално дизайнерско студио и имат време, познания и ресурси да пристъпят към изпълнението без професионална помощ.

калкулатор

Включва

 

Пакета включва:

  • Консултация с интериорен дизайнер
  • Точно заснемане на съществуващото положение (размери на стени, височини на помещенията, местоположение на ЕЛ. и ВиК инсталации).
  • 2D функционални разпределения на мебелите в помещенията (чертежи в изглед отгоре) – до 5 варианта.
  • 3D визуализации с висока резолюция – до 3 цветови варианта.
  • Работни чертежи: точни местоположения на ключове и контакти, осветителни тела, ВиК, тавани, подови настилки, стенни покрития, декоративни елементи, мебели (без вътрешни разпределения и др.

*Забележка – комуникацията по реализация на етапите на проектиране се осъществява през специализирана платформа, в сайта на Fine Design

 

32
* Цена за 1 квадратен метър без ДДС ** Минимална площ за проектиране 55 кв. м. При по-малка площ цената е фиксирана на 4200 лв. без ДДС
Всички пакети