menu Проекти
пакет Standard

Standard +

Premium

Пакетът „Standard +“ е най-често предпочитания и използван от нашите клиенти пакет включващ, както основните услуги, свързани с изготвянето на интериорен проект – заснемане, варианти за функционално разпределение, визуализации и работни четежи и още един съществен етап от реализацията на проекта – остойностяване на дейностите и артикулите в проекта, събиране на оферти като всичко това е съобразено с приоритетите и възможностите на клиента.

 

Подходящ е за всеки, който иска да получи професионален съвет как да разпредели разполагаемите средства и от къде да закупи стоките и услугите, които ще му гарантират реализация, аналогична на изготвените визуализации. Услугата пести време и усилия, и може да Ви предпази от някои от най-често допусканите грешки при ремонт като лош избор на строително-монтажен екип, изчерпване на разполагаемия бюджет още на етапа на довършителните работи или компромиси с качеството и вида на детайлите, които създават усещането за завършеност и уют, което ще сте получили при вида на готовите визуализации.

калкулатор

Включва

Пакета включва:

  • Консултация с интериорен дизайнер
  • Точно заснемане на съществуващото положение (размери на стени, височини на помещенията, местоположение на ЕЛ. и ВиК инсталации).
  • 2D функционални разпределения на мебелите в помещенията (чертежи в изглед отгоре) – до 5 варианта.
  • 3D визуализации с висока резолюция – до 3 цветови варианта.
  • Работни чертежи: точни местоположения на ключове и контакти, осветителни тела, ВиК, тавани, подови настилки, стенни покрития, декоративни елементи, мебели (без вътрешни разпределения и др.
  • Ценови оферти за цялостна реализация на проекта – строително монтажни дейности, плочки за баня, подови настилки, санитария, осветителни тела, корпусна и мека мебел, пердета, завеси, щори, текстил, декоративни цокли и первази, климатици и други. Включва и разпределение на разполагаемия бюджет и лична консултация с представяне на мостри на подходящите елементи и материали.
39
* Цена за 1 квадратен метър без ДДС ** Минимална площ за проектиране 55 кв. м. При по-малка площ цената е фиксирана на 4200 лв. без ДДС
Всички пакети