menu Проекти

Апартамент

Двустаен апартамент град София

Реализиция на апартамент в кв. Манастирски ливади Проект за многостаен апартамент в Бургас, с обща площ 110кв. м. scroll
 • Разпределение

  Разпределение

 • Информация за проекта

  Информация за проекта

  Да живеете в голям апартамент с много стаи и достатъчно пространство е голямо удобство. Това със сигурност не значи, че по-малък такъв, не може да ви осигури комфорта и простора от който имате нужда. Днес ще ви представим проект на двустаен апартамент в София. Състои се от антре, дневна с кухня, спалня, баня и мокро помещение с общата площ от 70кв.м.

  Елегатанен и модерен дизайн с подчертани минималстични детайли. Така бихме го описали. Основното помещение съдържа в себе си необходимата ни функционалност и комфорт. Зоната за релакс е достатъчно просторна, а благодарение на преобладаващите топли нюанси имаме и нужната доза уют. Доказателство за доброто функционално разпределение е пространството предназначено за работен сектор. Бюрото - разположено между мебели в графитено сив цвят ни дава усещане за офис среда. В кухненската част присъстват повече минималистични елементи. Властващите тъмните тонове се съчетават с неутрални нюансти, а резултатът е безупречно и стилно пространство.

  Насочваме се към спалното помещение. Цветовата гама, няма да ви изненада. И тук акцентът е съсредоточен върху фините детайли и прави линии. Стаята е лишена от натрупвания, което я прави перфектна за отмора и презареждане на ума и тялото.

Започнете сега

Реализирайте Мечтите си

Запитване калкулатор
Назад към Портфолиото