menu Проекти

Апартамент

Проект на двустаен апартамент, гр. София

Проект на тристаен апартамент, гр. София Проект на многостаен апартамент, гр. София scroll
 • Разпределение

  Разпределение

 • Информация

  Информация

  В сферата на интериорния дизайн и проектиране, ежедневието е изпълнено с редица ситуации, които трябва да бъдат разрешени. Този проект на двустаен апартамент е чудесен пример за това. Разгърнат на 63 кв.м., неговата малка квадратура е комбинирана с множество неправилни форми в различните помещения.
  Най-ясно можем да ги видим в основното помещение, където мебелните решения, са проектирани така, че да запазят простора и функционалността му. По този начин достъпът до кухненската част и зоната за релакс остана свободен, а цялостната визия – свежа и без излишно претрупване.
  Най-голямата трудност, при проектирането на банята, е да се запази баланса между използваните цветове и текстури. Заложихме калиброван гранитогрес в светло сив цвят, за част от пода и стените. Използвахме плочки с размер е 60х120см., с цена на кв.м. е 68.20 лв. Съчетан е с калиброван гранитогрес с дървесна текстура, с размери 20х120см и цена 65.90 лв./кв.м. За повече контраст, добавихме трети цвят плочки. Отново използвахме калиброван гранитогрес в тъмен цвят и текстура, наподобяваща метал. Размерът на една плочка е 60х120 см., а цената на кв.м. е 68.20 лв. За да създадем усещане за хомогенност в банята добавихме елементи в черен цвят – черен смесител за мивка, конзолна тоалетна, малък ръчен душ, вградена душ пита, смесител и параван с черна рамка и опушено стъкло.

Започнете сега

Реализирайте Мечтите си

Запитване калкулатор
Назад към Портфолиото