menu Проекти

Апартамент

Проект на тристаен апртамент, гр. София

Проект на тристаен апартамент, гр. София Проект на триетажна къща, гр. София scroll
  • Информация за проекта

    Информация за проекта

    Комбинирането на семпъл и изчистен дизайн, със свежи цветни акценти е най-търсеното и предпочитано интериорно решение от нашите клиенти. Това се отнася и за нашето строително звено Fine Builders, като разумен избор за последващата реализация на проекта. Това е точното решение за тези от вас, които искат да избегнат търсенето на майстори. Така, нашият екип ще поеме целият процес от началото до самия край. А това, съвсем логично ще ви гарантира перфектни резултати.
    Но нека се фокусираме върху проекта, който представяме днес. Заданието бе да създадем уютен интериор на тристаен апартамент, разгърнат върху площ от 71 кв.м.
    Заложихме основният акцент още от входното антре. Пастелно зелена стена, създаваща усещане за свежест в интериора. Този цвят преминава и в основното помещение, отново застъпен по стените, като се допълва от чудесно с жълтите акценти, по част от мебелите. Не се съмнявайте, че сме запазили умерения баланс и хомогенност между помещенията. За това допринесе и изборът на мебелните решения, които могат да бъдат изпълнение както от ПДЧ, така и от МДФ. Това е един проект за дома, като място в което можете да бъдете винаги себе си!

Започнете сега

Реализирайте Мечтите си

Запитване калкулатор
Назад към Портфолиото