menu Проекти

Апартамент

Многостаен апартамент, гр. София

Едностаен апартамент, гр. София, 48 кв.м. Тристaен апартамент, гр. Кърджали scroll
 • Разпределение

  Разпределение

 • Информация

  Информация

  Кухнята играе специална роля при изграждането на взаимоотношенията между хората. Особено когато става дума за младо семейство. В повечето случаи, любовта към храната е едно от нещата, които ни свързват с нашите половинки. Когато става дума за създаването на подобно усещане за уют, Fine Design определено знаят как да го постигнат чрез интериорните си решения.
  Проектът на фокус в днешната публикация е многостаен апартамент, с обща площ от 230 кв. м. Той се характеризира с впечатляващ мащаб и стилно излъчване. Разполага с антре, дневна с кухня и трапезария, основна спалня с баня, гардеробно помещение, гостна, кабинет, мокро помещение, баня и тераса.
  За интериорното проектиране на основното помещение използвахме похват, с който разделихме пространството на светла и тъмна част. В зоната за релакс преобладават цветове от неутралната гама, комбинирани с графитено сиво. В кухненската част доминира черният цвят в комбинация с дървесни текстури и тъмно зелено, като акцент. Трапезарията се явява своеобразен обединяващ център между двете зони. За мебелните решения можем да кажем, че могат да бъдат изпълнени, както от МДФ, така и от ПДЧ. Мраморните текстури по стената за застъпени върху широкоформатни плочи.
  Помещенията са съобразени с потребностите на всеки обитател и гост на този дом! Изминалата година ни показа, че включването на кабинет в интериора на дома не е просто лукс, а необходимост. 
  Главната спалня осигурява луксозно преживяване, подсилено от стилно и дискретно осветление. Банята с джакузи, гарантира пълноценна почивка и романтични усещания във всяко едно отношение. Надяваме се, че с този интересен дизайн, отново успяхме да ви убедим в предимствата на доброто интериорно проектиране. Ако идеите ви търсят правилната реализация, то ние сме най-краткият път за постигането им!

Започнете сега

Реализирайте Мечтите си

Запитване калкулатор
Назад към Портфолиото