menu Проекти

Апартамент

Тристaен апартамент, гр. Кърджали

Многостаен апартамент, гр. София Проект на част от къща - дневна и стълбище, гр. София scroll
 • Разпределение

  Разпределение

 • Информация

  Информация

  Семплият и изчистен дизайн е най-търсен и предпочитан от нашите клиенти. Също, както и нашият пакет за интериорно проектиране Стандард +. Всеки избрал този пакет получава и оферта за реализиране на проекта от нашето строително звено Fine Builders. Това е огромен плюс за тези от вас, които искат да избегнат търсенето на майстори. Така, нашият екип ще поеме целият процес от началото до самия край, а това ще ви гарантира перфектни резултати.

  Но нека поговорим и за поредния завършен проект. С нас се свързаха новодомци от гр. Кърджали. Заданието се свеждаше до това да създадем уютен интериор на тристаен апартамент, разгърнат върху 79 кв.м. Задача, която нашият екип осъществи с лекота.

  Заложихме основният акцент  още от входното антре. Комбинацията от жълто и зелено гарантирано създава усещане за свежест в интериора. Тя преминава от стените, през част от мебелите и завесите, чак до картините. Не се съмнявайте, че сме запазили умерения баланс и хомогенност между помещенията. За това допринесе и изборът на мебелните решения, които могат да бъдат изпълнение както от ПДЧ, така и от МДФ. Това е един проект за дома, като място, в което можете да бъдете винаги себе си!

Започнете сега

Реализирайте Мечтите си

Запитване калкулатор
Назад към Портфолиото