menu Проекти

Къщи

Проект на част от къща - дневна и стълбище, гр. София

Тристaен апартамент, гр. Кърджали Реализация на дентална клиника scroll
 • Разпределение

  Разпределение

 • Информация

  Информация

  Често получаваме запитвания дали предлагаме създаване на интериорен проект и реализация само на едно помещение или на част от апартамент.

  Разбира се, Fine Design предлага тази възможност, но имаме изискване за минимална квадратура за интериорен проект от 45 кв. м. Това означава, че ако квадратурата на помещението, което искате да бъде обект на проектиране, е по-малка, ние ще оферираме на база минимална площ.

  Ако се питате как би изглеждал един такъв интериор, е време да ви отговорим. Насочваме вниманието ви към проект на част от къща. В разработената площ от 48 кв. м. обособихме подпокривно пространство в индустриален стил.

  Тук доброто функционално разпределение беше от съществено значение. Основната причина се крие в пространствата под скосения покрив. Използвахме декорация от тухли и бетонни колони, спускащи се по покрива, за да засилим индустриалното излъчване.

  Допълнихме го с кожен диван, vintage холна маса и дървена трапезна маса. Няма как да не съобразим и осветителните тела? Използвахме такива с видими кабели, а те си паснаха като липсващо парче от пъзел.

Започнете сега

Реализирайте Мечтите си

Запитване калкулатор
Назад към Портфолиото